Registrace •  Přidání RSS zdroje
Kurzy ze dne: 20.09.2019 || EUR 25,910 || USD 23,490
neděle 22.září 2019, Týden: 39, Den roce: 265,  dnes má svátek Darina, zítra má svátek Berta
22.září 2019, Týden: 39, Den roce: 265,  dnes má svátek Darina


( Nalezeno 100 článků )

Xiaomi Mi 9T recenze: skvělý telefon s vysouvacím fotoaparátem

staré Xiaomi Mi 9T recenze: skvělý telefon s vysouvacím fotoaparátem
Xiaomi nás nepřestává zásobovat zajímavě vypadajícími novinkami a potenciálními bestsellery a my se v dnešní recenzi podíváme na zatím poslední z této řady. Po vlajkovém modelu Mi 9 a jeho odlehčené variantě Mi 9 SE přišlo na náš trh Xiaomi Mi 9T – model stojící přibližně uprostřed řady Mi 9. Dokáže novinka ospravedlnit vyšší cenu […]...chcete vědět víc?
datum vydání: 21/09/2019 21:14:25 včera Xiaomi Mi Mix Alpha přijde s netradičně zaobleným displejem
O tom, že Xiaomi představí v příštím týdnu novou vlajkovou loď Mi Mix 9 Pro jsme vám již psali. Dnes se vynořují nové informace nejen o něm, ale také o jiném modelu. Jedná se o telefon Xiaomi Mi Mix Alpha, na který sama společnost vypustila nový teaser. Ten láká především na zakřivený displej. Co o […]
datum vydání: 21/09/2019 10:38:03 včera Xiaomi v nadstavbe MIUI 11 zaujalo nový prístup k animáciám v rozhraní systému. Takto ich zmenia
Očakáva sa, že nová nadstavba MIUI 11 od spoločnosti Xiaomi zažije svoj debut už v priebehu budúceho týždňa, kedy by mala byť predstavená po boku nových smartfónov. Portál Gizmochina.com  poukazuje na najnovšie vyjadrenia šéfa spoločnosti, ktorý čiastočne poodkryl ďalšie vlastnosti týkajúce sa nadstavby. Konkrétne, CEO spoločnosti na sociálnej sieti Weibo napísal, že zaujali mierne odlišný … The post Xiaomi v nadstavbe MIUI 11 zaujalo nový prístup k animáciám v rozhraní systému. Takto ich zmenia appeared first on Vosveteit.sk.
  • Xiaomi v nadstavbe MIUI 11 zaujalo nový prístup k animáciám v rozhraní systému. Takto ich zmenia
  • Vosveteit.sk
  • datum vydání: 21/09/2019 06:02:08 včera Recenze čističky vzduchu Xiaomi Air Purifier 2S: Něco, co mě opravdu překvapilo
    Trh je momentálně plný různých chytrých produktů, které mají za úkol jediné – vylepšit vaši domácnost. Od klasických chytrých žárovek, přes chytré zásuvky, až například například po čističku vzduchu. A na jednu takovou čističku vzduchu se podíváme i v dnešní recenzi. Konkrétně se jedná o Xiaomi Air Purifier 2S, která mě na první pohled zaujala jak svým jednoduchým designem, tak také funkčností a odezvami dalších uživatelů. Je doopravdy čistička od Xiaomi tak […]
    datum vydání: 20/09/2019 22:05:57 2 dny Xiaomi 70Mai 2 je cenově dostupná kamera do auta s mnoha vylepšeními
    Xiaomi nabízí hned několik řad kamer do vozidel. Ta poslední spadá pod značku 70Mai a nabízí mnoho vylepšení oproti předchůdci. Pojďme si Xiaomi 70Mai 2 představit blíže. Kamera do auta Xiaomi 70Mai 2 nabídne nahrávání až v 1600P Novinka používá OmniVIsion čip, který není tak energeticky náročný, hlavně ale dokáže natáčet videa až v rozlišení 2560 […]
    datum vydání: 20/09/2019 21:09:52 2 dny Elektrická kolobežka Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro s dojazdom až 45 km je dostupná za cenu, aká tu ešte nebola
    Kúpa najlepšej elektrickej kolobežky od spoločnosti Xiaomi nebola nikdy výhodnejšia! Vrcholový model Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro s dojazdom až neuveriteľných 45 km je totižto momentálne dostupný iba za fantastických 446,38 eur s bezplatnou dopravou, expresným doručením a to bez akýchkoľvek ďalších poplatkov ako clo či DPH! Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro Xiaomi Mijia Electric … The post Elektrická kolobežka Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro s dojazdom až 45 km je dostupná za cenu, aká tu ešte nebola appeared first on Vosveteit.sk.
  • Elektrická kolobežka Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro s dojazdom až 45 km je dostupná za cenu, aká tu ešte nebola
  • Vosveteit.sk
  • datum vydání: 20/09/2019 20:31:27 2 dny Xiaomi Mi Mix Alpha se blíží. Dostane displej, jaký dosud žádný smartphone neměl
    Příští týden se odehraje tisková konference Xiaomi, na které budou představeny dva nové vlajkové smartphony – Mi Mix Alpha a Mi Mi 9 Pro. O obou se v tomto týdnu vyrojila spousta nových informací, tak se pojďme ve stručnosti podívat, na co se můžeme těšit. Xiaomi Mi Mix Alpha Smartphony z řady Mi Mix lze brát trochu … Přečtěte si celý článek Xiaomi Mi Mix Alpha se blíží. Dostane displej, jaký dosud žádný smartphone neměl
  • Xiaomi Mi Mix Alpha se blíží. Dostane displej, jaký dosud žádný smartphone neměl
  • datum vydání: 20/09/2019 18:13:15 2 dny Xiaomi rozvírilo debatu ohľadne nových telefónov, ktoré má predstaviť v najbližší utorok. Dočkáme sa skladateľného zariadenia?
    Xiaomi dnes oficiálne poodhalilo odpovede na niektoré zo „záhad“ okolo svojho najnovšieho modelu zo série MIX. Doteraz bolo známe iba zaregistrovanie značky MIX Alpha spoločnosťou. Podľa posledného úniku informácií sa zdá, že Xiaomi Mi MIX Alpha bude skladacím telefónom. Informácia sa objavila na portáli gizchina.com. Z oficiálne zverejnených fotiek sa zdá, že zariadenie bude mať … The post Xiaomi rozvírilo debatu ohľadne nových telefónov, ktoré má predstaviť v najbližší utorok. Dočkáme sa skladateľného zariadenia? appeared first on Vosveteit.sk.
  • Xiaomi rozvírilo debatu ohľadne nových telefónov, ktoré má predstaviť v najbližší utorok. Dočkáme sa skladateľného zariadenia?
  • Vosveteit.sk
  • datum vydání: 20/09/2019 16:10:23 2 dny Xiaomi Redmi 8A: hvězda nižší třídy s obří baterií klepe na dveře
    Budgetové Xiaomi Redmi 7A se na trhu ještě nestačilo ani pořádně ohřát a dveře již klepe jeho nástupce. K představení nového Redmi 8A by mělo dojít již za pár dní – konkrétně 25. září. Díky čínské certifikační kanceláři TENAA a oficiální stránce lákající na představení novinky se již nyní můžeme podívat, jak bude telefon vypadat […]
    datum vydání: 20/09/2019 15:21:46 2 dny 1More Piston: jak hrají sluchátka od výrobce pro Xiaomi (test)
    datum vydání: 20/09/2019 14:04:13 2 dny Huawei Mate 30 Pro podľa AnTuTu vo výkone zaostal za zariadeniami Xiaomi Black Shark 2 Pro a Asus ROG Phone 2
    V priebehu včerajšieho dňa spoločnosť Huawei predstavila nové zariadenia z produktovej línie Mate 30, ktoré sú poháňané procesorom Kirin 990. Procesor Kirin 990 je aktuálne najvýkonnejším čipsetom od spoločnosti Huawei. Mnohí  zároveň preto verili, že zariadenie ovládne výkonnostné rebríčky. Podľa výsledkov AnTuTu, na ktoré poukazuje portál Gizmochina.com, sa však tak nestalo. Mate 30 Pro na … The post Huawei Mate 30 Pro podľa AnTuTu vo výkone zaostal za zariadeniami Xiaomi Black Shark 2 Pro a Asus ROG Phone 2 appeared first on Vosveteit.sk.
  • Huawei Mate 30 Pro podľa AnTuTu vo výkone zaostal za zariadeniami Xiaomi Black Shark 2 Pro a Asus ROG Phone 2
  • Vosveteit.sk
  • datum vydání: 20/09/2019 13:13:34 2 dny Xiaomi Himo C20: Najvýkonnejší elektrický bicykel od Xiaomi s dojazdom 80 km a TOP cenou!
    Xiaomi HIMO C20 je elektrický bicykel, ktorý ponúka dojazd 80 km a vyzerá naozaj parádne. Jeho cena taktiež neurazí. The post Xiaomi Himo C20: Najvýkonnejší elektrický bicykel od Xiaomi s dojazdom 80 km a TOP cenou! appeared first on AndroidPortal.sk.
  • Xiaomi Himo C20: Najvýkonnejší elektrický bicykel od Xiaomi s dojazdom 80 km a TOP cenou!
  • AndroidPortal.sk
  • datum vydání: 20/09/2019 12:06:08 2 dny Xiaomi Mi 9 Pro detailně spatřeno v uniklém videu
    Xiaomi hodlá představit v úterý, 24. září hned dva telefony – Xiaomi Mi 9 Pro a Mi Mix 4. O telefonech unikla spousta informací a tak víme, že budou oba podporovat 5G sítě a budou disponovat čipem Snapdragon 855 Plus. Nyní však uniká krátké video, kde můžeme prvního jmenovaného vidět v akci. Xiaomi Mi 9 […]
    datum vydání: 20/09/2019 10:56:56 2 dny Xiaomi Mi 9 Pro bude základní vlajka na steroidech. Známe detaily
    Když letos na jaře čínská společnost představila vlajkový model Xiaomi Mi 9, trefila se téměř do černého. Telefon nabízel nejvýkonnější procesor, dostatek operační paměti, výborný foťák a třeba podporu bezdrátového nabíjení. Xiaomi Mi 9 Pro by jej měl v několika ohledech trumfnout. Tip: Čínské Xiaomi má problém. Nesmí používat označení „Mix“ u svých telefonů Před několika…
    datum vydání: 20/09/2019 09:02:18 2 dny Xiaomi sluchátka, WiFi zesilovač a DualShock 4 ovladač pro PlayStation 4 ve slevě
    Čínský internetový obchod TomTop láká na novou slevovou akci, v rámci které máte možnost zakoupit bezdrátová sluchátka a Wi-Fi router Xiaomi, a také DualShock 4 ovladač k herní konzoli PlayStation 4. Xiaomi Haylou GT1 Mini TWS jsou bezdrátová sluchátka s podporou Bluetooth 5.0, dotykovým ovládáním a výdrží 3,5 hodiny na jedno nabití. S dodávaným pouzdrem, … Přečtěte si celý článek Xiaomi sluchátka, WiFi zesilovač a DualShock 4 ovladač pro PlayStation 4 ve slevě
  • Xiaomi sluchátka, WiFi zesilovač a DualShock 4 ovladač pro PlayStation 4 ve slevě
  • datum vydání: 20/09/2019 07:20:09 2 dny Procházka ve vlastním obýváku: Běžící pás od Xiaomi schováte i pod gauč
    Chůze je všelékem, základním lidským pohybem a nejpřirozenější cesta ke zdraví a štíhlému tělu. Teplo domova bývá ovšem příliš útulné, abychom vyběhli ven do zimy nebo se potili mezi lidmi v posilovně. S běžícím pásem od Xiaomi zkombinujete oba břehy.
    datum vydání: 19/09/2019 21:30:48 3 dny Prémiové inteligentné hodinky Xiaomi Amazfit GTR 47 mm aktuálne kúpiš o niekoľko desiatok eur lacnejšie
    Myslíš si, že spojenie najmodernejších technológií a tej najvyššej elegancie a luxusu je nemožné? Len nedávno predstavené hodinky Amazfit GTR 47 mm z výrobne spoločnosti Xiaomi ťa jednoznačne presvedčia o opaku. Moderný displej, poriadna dávka senzorov a krásny kožený remienok sú jednoducho pohladením pre oči.  Nadpriemerná výdrž batérie Hodinky Xiaomi Amazfit GTR 47 mm sú … The post Prémiové inteligentné hodinky Xiaomi Amazfit GTR 47 mm aktuálne kúpiš o niekoľko desiatok eur lacnejšie appeared first on Vosveteit.sk.
  • Prémiové inteligentné hodinky Xiaomi Amazfit GTR 47 mm aktuálne kúpiš o niekoľko desiatok eur lacnejšie
  • Vosveteit.sk
  • datum vydání: 19/09/2019 09:19:55 3 dny Xiaomi prekvapuje! Chystá sa predstaviť 8K televíziu a to už o pár dní
    24. september nebude len dňom novopredstavených smartfónov Mi 9 5G a Mi Mix 4 5G, ale aj dňom, kedy bude predstavená nová chytrá televízia z kuchyne Xiaomi. 8K televízia je na ceste Spoločnosť Xiaomi prostredníctvom sociálnej sieti Weibo zdieľala status, v ktorom píše: “Sme pripravení!” Zverejnený poster ďalej odhaľuje, že spoločnosť Xiaomi naráža na chytrú … The post Xiaomi prekvapuje! Chystá sa predstaviť 8K televíziu a to už o pár dní appeared first on Vosveteit.sk.
  • Xiaomi prekvapuje! Chystá sa predstaviť 8K televíziu a to už o pár dní
  • Vosveteit.sk
  • datum vydání: 18/09/2019 21:48:05 4 dny Novopredstavený Xiaomi Mi 9 Lite s trojitou kamerou je v predaji! Dostupný je aj pre Slovákov
    Len včera predstavený smartfón Xiaomi Mi 9 Lite sa dostáva do oficiálneho predpredaja na ďalšom zahraničnom e-shope. Tentokrát so špeciálnou ponukou prišiel e-shop Cafago.com, ktorý zrazil cenu spomedzi všetkých e-shopov na úplné dno. Úplne nový smartfón z výrobne Xiaomi ťa totižto v 128 GB prevedení vyjde iba na fantastických 273,29 eur a to bez akýchkoľvek … The post Novopredstavený Xiaomi Mi 9 Lite s trojitou kamerou je v predaji! Dostupný je aj pre Slovákov appeared first on Vosveteit.sk.
  • Novopredstavený Xiaomi Mi 9 Lite s trojitou kamerou je v predaji! Dostupný je aj pre Slovákov
  • Vosveteit.sk
  • datum vydání: 18/09/2019 21:12:23 4 dny Udělej si sám: Xiaomi Mi 9T Pro s průhlednými zády vypadá vážně dobře
    Xiaomi Mi 9T Pro (v zahraničí také prodávaný jako Redmi K20 Pro) je bezesporu zajímavý smartphone, který nabízí vesměs vlajkové parametry s několika málo kompromisy vyváženými rozumnou cenou. Pravděpodobně se tak bude jednat o masově velmi úspěšný model, a tak se na něj podíval ve svém tradičním odolnostním testu i youtuber JerryRigEverything. Xiaomi Mi 9T Pro: … Přečtěte si celý článek Udělej si sám: Xiaomi Mi 9T Pro s průhlednými zády vypadá vážně dobře
  • Udělej si sám: Xiaomi Mi 9T Pro s průhlednými zády vypadá vážně dobře
  • datum vydání: 18/09/2019 18:30:47 4 dny Xiaomi Redmi Note 8 Pro míří do Evropy. Jaká bude cena?
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro byl v zahraničí představen na konci minulého měsíce. V tu dobu se ještě nevědělo, když přesně tento telefon uvidíme v prodeji v Evropě. Podle posledních informací už to ale nebude trvat dlouho. Novinka se objevila v seznamu zboží hned několika evropských obchodů. Jakou Xiaomi nastavilo cenu? V Evropě se budou prodávat dvě paměťově verze Redmi Note 8 […]
    datum vydání: 18/09/2019 17:39:54 4 dny LineageOS opět podporuje Xiaomi telefony. Vrátilo se celkem 12 zařízení
    Na začátku srpna byly odstraněny Xiaomi telefony z oficiální podpory LineageOS. A to kvůli žádosti DMCA, kteří měli problém s některými proprietárními komponenty. Vypadá to ale, že byl problém vyřešen, protože nyní bylo celkově 12 Xiaomi telefonů vráceno. Které to jsou? LineageOS hlásí návrat Xiaomi telefonů Naposledy se dostalo na oficiální podporu LineageOS pro OnePlus 6T a […]
    datum vydání: 18/09/2019 14:05:40 4 dny 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #222: Xiaomi Mi Band 4 nabíječka
    Tipy z Číny jsou zpět! Nějakou dobu jsme si dali pauzu a uvažovali, jak seriál trochu oživit a dodat mu novou energii. Hlavním cílem je nabídnou vám více zajímavých tipů a slev. V následujících dílech plánujeme navýšit počet tipů na 10 z aktuálních 5. Největším tahákem ale mohou být videa, ve kterých plánujeme doporučované zboží […]
    datum vydání: 18/09/2019 10:12:04 4 dny Xiaomi IMILAB: Bezpečnosť od Xiaomi do bytu za 27 €!
    Xiaomi IMILAB je skvelým doplnkom do každej domácnosti. Vďaka šikovnej kamere budete mať perfektný prehľad o tom, čo sa u vás doma deje aj vtedy, keď tam nebudete. The post Xiaomi IMILAB: Bezpečnosť od Xiaomi do bytu za 27 €! appeared first on AndroidPortal.sk.
  • Xiaomi IMILAB: Bezpečnosť od Xiaomi do bytu za 27 €!
  • AndroidPortal.sk
  • datum vydání: 18/09/2019 08:06:48 4 dny 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #222: Xiaomi Mi Band 4 nabíječka
    Tipy z Číny jsou zpět! Nějakou dobu jsme si dali pauzu a uvažovali, jak seriál trochu oživit a dodat mu novou energii. Hlavním cílem je nabídnou vám více zajímavých tipů a slev. V následujících dílech plánujeme navýšit počet tipů na 10 z aktuálních 5. Největším tahákem ale mohou být videa, ve kterých plánujeme doporučované zboží […]
    staré Xiaomi Mi Mix 4 a Mi 9 Pro znají datum odhalení: nabídnou skvělou výbavu a podporu 5G
    Vánoce se pomalu blíží, a tak výrobci smartphonů představují své podzimní modely. Výjimkou nebude ani čínské Xiaomi, které si na příští týden naplánovalo tiskovou konferenci. Oficiální upoutávka dokonce prozrazuje, na jaké novinky se můžeme těšit – hlavními hvězdami tiskové konference se stanou smartphony Mi 9 Pro a Mi Mix 4, u nichž výrobce slibuje podporu … Přečtěte si celý článek Xiaomi Mi Mix 4 a Mi 9 Pro znají datum odhalení: nabídnou skvělou výbavu a podporu 5G
  • Xiaomi Mi Mix 4 a Mi 9 Pro znají datum odhalení: nabídnou skvělou výbavu a podporu 5G
  • staré Smartfón Xiaomi Mi 9 Lite je oficiálne predstavený. Žiadne prekvapenie sa však nekonalo
    Spoločnosť Xiaomi v priebehu včerajšieho dňa predstavila zariadenia Xiaomi Mi 9 Lite. Smartfónom tak dopĺňa modelový rad zariadení Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T a Mi 9T Pro. Xiaomi Mi 9 Lite Tak ako bolo očakávané,  spoločnosť Xiaomi predstavila vernú kópiu zariadenia Mi CC9. Jedná sa teda o smartfón, ktorý ponúka 6,39”FHD+ AMOLED displej, … The post Smartfón Xiaomi Mi 9 Lite je oficiálne predstavený. Žiadne prekvapenie sa však nekonalo appeared first on Vosveteit.sk.
  • Smartfón Xiaomi Mi 9 Lite je oficiálne predstavený. Žiadne prekvapenie sa však nekonalo
  • Vosveteit.sk
  • staré Xiaomi Mi 9 Pro 5G bude mít zakřivený displej. Kdy se představí?
    Společnost Xiaomi před nedávnem potvrdila, že chystaná událost, kde představí dva nové vlajkové telefony ze série Mi 9 a Mi Mix je stanovena na datum 24. září 2019. Kromě toho včera manažerka značky Cici Wei zveřejnila plakát, který se týká Mi 9 Pro 5G kde zařízení zároveň odkrývá zakřivený displej. The future is now! Time […]
    staré Xiaomi Mi 9 Lite je tu a míří do Evropy! Jde o převlečený model Mi CC9
    Čínský výrobce včera ve Španělsku ukázal svůj nejnovější počin. Jde o smartphone střední třídy – Xiaomi Mi 9 Lite, který je však pouze globální verzí již v červenci představeného telefonu Mi CC9. Velký AMOLED a pěkné zpracování Stejně jako v červenci představený Mi CC9 má i nejnovější model Xiaomi Mi 9 Lite 6,39palcový Full HD+…
    staré Trojitý foťák, veľký AMOLED displej či svetelné efekty: Xiaomi Mi 9 Lite Trojitý foťák, veľký AMOLED displej či svetelné efekty: Xiaomi Mi 9 Lite
    Novinka disponuje aj snímačom odtlačkov prstov v displeji.
    staré Xiaomi sa chystá pridať tlačidlo, ktoré v MIUI budú vypne všetky reklamy
    Xiaomi, tvorca používateľského rozhrania MIUI, pripravuje pozitívnu zmenu, ktorá poteší nejedného majiteľa ich zariadenia. The post Xiaomi sa chystá pridať tlačidlo, ktoré v MIUI budú vypne všetky reklamy appeared first on AndroidPortal.sk.
  • Xiaomi sa chystá pridať tlačidlo, ktoré v MIUI budú vypne všetky reklamy
  • AndroidPortal.sk
  • staré Všestranné svetlo od Xiaomi je fantastické. Stojí len 10 €!
    Xiaomi vyrába príslušenstvo od výmyslu sveta. Veľkou súčasťou ich portfólia sú aj svietidlá, ktoré sú nielen kvalitné, ale aj cenovo dostupné. The post Všestranné svetlo od Xiaomi je fantastické. Stojí len 10 €! appeared first on AndroidPortal.sk.
  • Všestranné svetlo od Xiaomi je fantastické. Stojí len 10 €!
  • AndroidPortal.sk
  • staré Xiaomi má novinky: Nezvyčajný gadget na Slovensku nekúpite, stojí prekvapivo málo
    Xiaomi má vo svojej ponuke stovky zariadení navrhnutých okolo internetu vecí. Čokoľvek od smartfónov, kolobežiek, svetiel či kamier. The post Xiaomi má novinky: Nezvyčajný gadget na Slovensku nekúpite, stojí prekvapivo málo appeared first on AndroidPortal.sk.
  • Xiaomi má novinky: Nezvyčajný gadget na Slovensku nekúpite, stojí prekvapivo málo
  • AndroidPortal.sk
  • staré Nie len Xiaomi, ale už aj Redmi hlási predstavenie nových “vlajkových produktov”
    Vyzerá to tak, že najbližšie dni budú pre spoločnosť Xiaomi, ako aj jej dcérsku spoločnosť Redmi rušnými. Dnes v skorých raných hodinách ohlásila spoločnosť Xiaomi, že predstaví zariadenia s podporou 5G technológie. Očakáva sa, že to budú smartfóny Mi 9 5G a Mi Mix 4 5G. Spolu s nimi by malo byť predstavené aj nové … The post Nie len Xiaomi, ale už aj Redmi hlási predstavenie nových “vlajkových produktov” appeared first on Vosveteit.sk.
  • Nie len Xiaomi, ale už aj Redmi hlási predstavenie nových “vlajkových produktov”
  • Vosveteit.sk
  • staré Nová generace nastupuje! Xiaomi příští týden představí Mi 9 Pro a Mi Mix 4
    Xiaomi si na příští týden připravilo speciální představovací akci, na které ukáže své nejnovější 5G telefony - Xiaomi Mi 9 Pro a Xiaomi Mi Mix 4. Obě novinky poběží na souběžně představeném MIUI 11, poslední novinkou má být nová generace TV boxu Xiaomi Mi TV. Mi 9 Pro bude dalším modelem v již ...
    staré Xiaomi potvrdzuje predstavenie nových 5G smartfónov. Poznáme presný dátum, kedy sa tak stane
    Koncom minulého týždňa internet obehli špecifikácia  zariadení Xiaomi Mi 9 5G a Mi Mix 4 5G, ktoré sa dostali na povrch vďaka TENAA (pozn. redakcie: jedná sa o certifikačný úrad). Okrem toho bol spomínaný aj oficiálny dátum predstavenia, konkrétne 24. september. Xiaomi potvrdzuje dátum predstavenia Portál gsmarena.com  upozorňuje na oficiálny status spoločnosti Xiaomi, uverjenený na … The post Xiaomi potvrdzuje predstavenie nových 5G smartfónov. Poznáme presný dátum, kedy sa tak stane appeared first on Vosveteit.sk.
  • Xiaomi potvrdzuje predstavenie nových 5G smartfónov. Poznáme presný dátum, kedy sa tak stane
  • Vosveteit.sk
  • staré Xiaomi Mi Mix 4, Mi 9 Pro i MIUI 11 uvidíme příští týden. Společnost chystá velkou akci
    Xiaomi novinky uvidíme již 24. září. Představovat se bude velké množství produktů, mimo jiné i telefony Mi Mix 4, Mi 9 Pro, chytré televize nebo nová verze nadstavby MIUI. Hlavní Xiaomi novinky tohoto podzimu uvidíme již za týden Co se týče samotných telefonů, tak jsou k dispozici pouze spekulace. Xiaomi Mi 9 Pro by mělo být […]
    staré Xiaomi chystá velkolepou tiskovku. Představí nové 5G telefony i MIUI 11
    Plánovaná Xiaomi konference na druhou polovinu tohoto roku zná své datum. Společnost nám 24. září představí nové telefony Xiaomi Mi Mix 5G a Mi 9 5G (případně Mi 9 Pro 5G), novou chytrou televizi Mi TV a hlavně nové MIUI 11. Tip: Xiaomi unikají screenshoty nové nadstavby MIUI 11 Podle všeho se Xiaomi chystá také…
    staré Samsung z pohľadu predajov smartfónov v Európe valcuje konkurenciu. Mierne rástli ešte Xiaomi a Nokia
    Podľa posledného prieskumu trhu od spoločnosti Counterpoint, Samsungu sa darí veľmi dobre v strednej a vo východnej Európe. Kórejský gigant dosiahol medziročný rast na úrovni 21% a kvartálny 8% v segmente predaja smartfónov. Spoločnosť na prvej priečke tak dosahuje 40% podiel na trhu, ktorý je dvakrát väčší ako podiel Huawei na druhom mieste. Informáciu priniesol … The post Samsung z pohľadu predajov smartfónov v Európe valcuje konkurenciu. Mierne rástli ešte Xiaomi a Nokia appeared first on Vosveteit.sk.
  • Samsung z pohľadu predajov smartfónov v Európe valcuje konkurenciu. Mierne rástli ešte Xiaomi a Nokia
  • Vosveteit.sk
  • staré Xiaomi oznamuje oficiálny dátum predstavenia zariadenia Xiaomi Mi 9 Lite
    Dva dni dozadu sa na známom zahraničnom e-shope objavil v predpredaji smartfón Xiaomi Mi 9 Lite, ktorý ešte nie je oficiálne predstavený. E-shop nepriamo prezradil, že sa bude jednať o vernú kópiu zariadenia Mi CC9. Vyzerá to tak, že spoločnosť Xiaomi sa rozhodla “zoficiálniť” toto zariadenia. Xiaomi Mi 9 Lite už o pár dní Na … The post Xiaomi oznamuje oficiálny dátum predstavenia zariadenia Xiaomi Mi 9 Lite appeared first on Vosveteit.sk.
  • Xiaomi oznamuje oficiálny dátum predstavenia zariadenia Xiaomi Mi 9 Lite
  • Vosveteit.sk
  • staré Xiaomi Mi 9 Lite bude představen příští týden. Parametry známe již dnes
    Xiaomi finišuje přípravy na vydání telefonu Mi 9 Lite. Nicméně se nebude jednat o žádné velké překvapení. Telefon se totiž již pod jiným názvem prodává v Asii. Nyní se dostává do Evropy pod známou řadu Mi. Xiaomi Mi 9 Lite známé pod názvem Xiaomi Mi CC9 Původně se očekávalo, že model Xiaomi Mi CC9 se bude […]
    staré Nové jméno, známá výbava: Xiaomi Mi 9 Lite míří do Evropy
    Společnost Xiaomi před několika měsíci představila model CC9, který si měl své zákazníky najít především mezi mladými lidmi. Telefon se zanedlouho objeví také na evropském trhu, kde se zařadí do rozvětvené rodiny Mi 9 – zákazníci jej zde naleznou pod názvem Xiaomi Mi 9 Lite. Evropskou premiéru si zařízení odbyde ve Španělsku, a to už … Přečtěte si celý článek Nové jméno, známá výbava: Xiaomi Mi 9 Lite míří do Evropy
  • Nové jméno, známá výbava: Xiaomi Mi 9 Lite míří do Evropy
  • staré Toto je aktuálne 5 najlepších smartfónov od Xiaomi, ktoré si môžete k dnešnému dňu kúpiť s najlepším pomerom cena:výkon
    Spoločnosť Xiaomi nie je známou len v domácej Číne, ale aj v ďalších regiónoch sveta, ako je napríklad India či Európa. A práve preto sme si pre Vás pripravili 5 aktuálne najlepších zariadení Xiaomi, ktoré si môžete v roku 2019 kúpiť s najlepším pomerom cena:výkon. Xiaomi Mi 9 Inak, ako s vlajkovou loďou sa nedá … The post Toto je aktuálne 5 najlepších smartfónov od Xiaomi, ktoré si môžete k dnešnému dňu kúpiť s najlepším pomerom cena:výkon appeared first on Vosveteit.sk.
  • Toto je aktuálne 5 najlepších smartfónov od Xiaomi, ktoré si môžete k dnešnému dňu kúpiť s najlepším pomerom cena:výkon
  • Vosveteit.sk
  • staré Koniec reklamám v Xiaomi telefónoch? V MIUI nadstavbe pribudne “one-click” tlačidlo, s ktorým ich vypnete
    V smartfónoch od spoločnosti Xiaomi bude už čoskoro menej reklám, ktoré trápia hlavne používateľov, ktorí majú zakúpené smartfóny z iných distribúcií, ako je európska. Na známom portáli xda-developer sa objavila informácia, že spoločnosť Xiaomi už čoskoro zapracuje možnosť ich vypnutia v rámci natívnych aplikácií. Koniec reklám v aplikáciach od Xiaomi? Áno Nadstavba MIUI je veľmi … The post Koniec reklamám v Xiaomi telefónoch? V MIUI nadstavbe pribudne “one-click” tlačidlo, s ktorým ich vypnete appeared first on Vosveteit.sk.
  • Koniec reklamám v Xiaomi telefónoch? V MIUI nadstavbe pribudne “one-click” tlačidlo, s ktorým ich vypnete
  • Vosveteit.sk
  • staré Xiaomi omylem vypustilo MIUI 11: podívejte se, jak bude vypadat
    Oblíbená i zatracovaná nástavba MIUI patří neodmyslitelně k většině telefonů čínské značky Xiaomi. Každá nová verze zpravidla přináší nějaké zajímavé novinky a je tak spoustou uživatelů netrpělivě vyhlížena. Aktuální verze MIUI 10 s námi již nějakou dobu je, nicméně už od začátku roku víme, že v Xiaomi pracují na nové verzi s pořadovým číslem 11. … Přečtěte si celý článek Xiaomi omylem vypustilo MIUI 11: podívejte se, jak bude vypadat
  • Xiaomi omylem vypustilo MIUI 11: podívejte se, jak bude vypadat
  • staré Xiaomi Mi 9 Lite bude evropskou verzí Mi CC9. Cenu se dozvíme již 16. září
    Xiaomi brzy představí dalšího zástupce již slušně zaplněné rodiny smartphonů Mi 9. Po modelech Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T a Mi 9 Pro se v Evropě budeme na pultech obchodů brzy setkávat i se Xiaomi Mi 9 Lite. Pro čínského výrobce to však nebude úplně nový smartphone, podle spekulací to vypadá, že se bude ...
    staré Dříve, než jsme čekali. Xiaomi Mi 9T brzy dostane Android 10
    Xiaomi Mi 9T se prodává na našem trhu necelé tři měsíce a u českých zákazníků se dočkalo velké obliby, což dokazují také jeho prodeje. Zařízení zaujme příznivou cenovkou, zajímavým designem i slušným výkonem a dle všeho se brzy dočká aktualizace na nejnovější Android 10. Dle zahraničních zdrojů Xiaomi dokončuje přípravy na Android 10 a Mi 9T má být jedním […]
    staré Chytré hodinky XIaomi Amazfit X mají zakřivený displej a zajímavý design
    Jedno z nejzajímavějších zařízení z dílen Xiaomi a Huami jsou určitě chytré hodinky Amazfit X. Jedná se o koncept, který se ale začne v příštím roce prodávat. Na první pohled si můžete všimnou značně zakřiveného displeje. Jaké mají hodinky parametry? Chytré hodinky Amazfit X uvidíme v roce 2020 Na první pohled připomínají chytrý náramek, společnost […]
    staré Xiaomi unikají informace o MIUI 11. Máme první screenshoty
    Sotva Xiaomi začalo vypouštět svojí nadstavbu MIUI 10 pro svá zařízení s Androidem 10 a už mu unikají screenshoty z další verze populární grafické nadstavby. Jako první přijde do telefonů Redmi K20 Pro, Mi 9 a Mi Mix 2S. Jak bude nová verze  MIUI 11 vypadat? Změny si všimneme hned poté, co se na novou […]
    staré Xiaomi Mi 9 Lite sa nečakane objavil v predaji. Žiadne “prekvapenie” však nepriniesol
    Začiatkom mesiaca sme Vám priniesli report, v ktorom sme písali, že spoločnosť Xiaomi pravdepodobne už čoskoro predstaví ďalšiu verziu zariadenia Mi 9. Konkrétne zariadenia Mi 9 Lite. Žiadne nové funkcie, ale len prezlečená CC9-deviatka Hoci spoločnosť Xiaomi zariadenie ešte oficiálne nepredstavila, tak aj napriek tomu sa objavilo v zahraničnom obchode Geekbuying.com. Zahraničný e-shop, ktorý ponúka … The post Xiaomi Mi 9 Lite sa nečakane objavil v predaji. Žiadne “prekvapenie” však nepriniesol appeared first on Vosveteit.sk.
  • Xiaomi Mi 9 Lite sa nečakane objavil v predaji. Žiadne “prekvapenie” však nepriniesol
  • Vosveteit.sk
  • staré Xiaomi Mi Band 4 a Honor Band 5 v akci za bezkonkurenční ceny
    Xiaomi Mi Band 4 patří mezi jedny z nejoblíbenějších fitness náramků na trhu. A není se čemu divit – za příznivou cenu nabízí kompaktní design a pokročilé funkce pro měření vašich aktivit. O zobrazování se stará 0,95″ AMOLED displej s rozlišením 120 x 240 px a maximálním jasem 450 nitů. Nechybí mu ani odolnost vůči … Přečtěte si celý článek Xiaomi Mi Band 4 a Honor Band 5 v akci za bezkonkurenční ceny
  • Xiaomi Mi Band 4 a Honor Band 5 v akci za bezkonkurenční ceny
  • staré Šikovný vývojář „vytunil“ chytrý vysavač od Xiaomi rádiem, výsledek stojí za to
    Eddie Zhang vlastní chytrý vysavač od společnosti Xiaomi a řekl si, že jej vylepší. Dokázal jej proměnit v bezdrátový reproduktor, jenž je možný propojit se Spotify. Byť přehrávaná hudba není příliš kvalitní, klobouk dolů. Na Zhangův počin se můžete podívat ve videu.
    staré Haylou GT1: Testovali sme jedny z najdostupnejších Bluetooth slúchadiel od Xiaomi | RECENZIA
    Do redakcie nám približne týždeň a pol dozadu prišli slúchadlá od spoločnosti Xiaomi, konkrétne model Haylou GT1. Objednávali sme ich z obchodu geekbuying.com, odkiaľ nám dorazili približne za 7 dní. Poďme sa teraz spolu pozrieť na to, čo ponúkajú Bluetooth slúchadlá s cenovkou pod 25€ (pozn. redakcie: za podmienky využitia zľavového kupónu „3H4ENBKW“. V prípade … The post Haylou GT1: Testovali sme jedny z najdostupnejších Bluetooth slúchadiel od Xiaomi | RECENZIA appeared first on Vosveteit.sk.
  • Haylou GT1: Testovali sme jedny z najdostupnejších Bluetooth slúchadiel od Xiaomi | RECENZIA
  • Vosveteit.sk
  • staré Chytrý vysavač Xiaomi se dá proměnit v bezdrátový reproduktor. A to i během vysávání
    Šikovný vývojář Eddie Zhang objevil zajímavý způsob, jak vylepšit chytrý vysavač Xiaomi. Dokázal jej proměnit v bezdrátový reproduktor, který následně může propojit se Spotify. Během vysávání tak můžete poslouchat i vaši oblíbenou hudbu. Chytrý vysavač Xiaomi si s menšími úpravami rozumí se Spotify Vysavače od čínského Xiaomi jsou hodně oblíbené mezi uživateli. Není tak moc překvapivé, že […]
    staré Pohlídejte děti i zloděje: Chytrá kamera od Xiaomi rozezná člověka a vidí v noci
    V dnešním světě sice už dávno nezašíváme peníze do matrace, ale ironií osudu schováváme své největší jmění všem na očích, od obyčejných telefonů přes chytré gadgety až po nadupané notebooky. Vloupat se do bytu je však stále jednoduché jako facka.
    staré Xiaomi unikají screenshoty nové nadstavby MIUI 11
    Po nedávné zprávě, kdy jsme vám oznamovali, že čínské Xiaomi pracuje na nové verzi MIUI 11, se na internetu objevily nově uniklé fotografie zkušební beta verze. Podívejte se sami. Nepřehlédněte: Očekávané MIUI 11 by mohlo přinést šikovnou funkci přepisu řeči na text Více barev a modernosti Produktový ředitel společnosti informoval, že spuštění nové nadstavby se…
    staré Poznáme ďalšie špecifikácie zariadení Xiaomi Mi 9 Pro 5G a Mi Mix 4 5G
    Portál Gizmochina.com  prišiel s reportom, v ktorom poukazuje  na ďalší únik špecifikácií zariadení Xiaomi Mi 9 Pro 5G a Xiaomi Mi Mix 4 5G, ktoré majú byť predstavené už čoskoro. Hoci zatiaľ spoločnosť ešte oficiálne neuverejnila dátum predstavenia nových zariadení, tak doterajšie správy hovoria, že by sa tak malo stať 24. septembra, teda o necelé … The post Poznáme ďalšie špecifikácie zariadení Xiaomi Mi 9 Pro 5G a Mi Mix 4 5G appeared first on Vosveteit.sk.
  • Poznáme ďalšie špecifikácie zariadení Xiaomi Mi 9 Pro 5G a Mi Mix 4 5G
  • Vosveteit.sk
  • staré Spoločnosť Xiaomi zdvíha latku: Predstavila Mi Charge Turbo, 30 W bezdrôtové nabíjanie
    Spoločnosť Xiaomi dnes na tlačovom podujatí v Číne oficiálne predstavila čerstvú inováciu pre odvetvie inteligentných mobilných telefónov. The post Spoločnosť Xiaomi zdvíha latku: Predstavila Mi Charge Turbo, 30 W bezdrôtové nabíjanie appeared first on AndroidPortal.sk.
  • Spoločnosť Xiaomi zdvíha latku: Predstavila Mi Charge Turbo, 30 W bezdrôtové nabíjanie
  • AndroidPortal.sk
  • staré Máme sa na čo tešiť: Xiaomi Mi MIX 4 ponúkne 100 Mpx foťák, 90 Hz displej a 40 W nabíjanie
    Jeseň so sebou neprináša len nižšie teploty, nový školský rok a viac dažďa, ale aj poriadnu porciu nových smartfónov. Predstavenia majú naplánované aj spoločnosti ako Apple či Huawei,. The post Máme sa na čo tešiť: Xiaomi Mi MIX 4 ponúkne 100 Mpx foťák, 90 Hz displej a 40 W nabíjanie appeared first on AndroidPortal.sk.
  • Máme sa na čo tešiť: Xiaomi Mi MIX 4 ponúkne 100 Mpx foťák, 90 Hz displej a 40 W nabíjanie
  • AndroidPortal.sk
  • staré Xiaomi Mi Mix 4 bude vyčnívat z davu: 108Mpx fotoaparát doplní 90Hz displej a ultra rychlé nabíjení
    V čínských médiích se objevily informace o uniklých parametrech připravovaného Xiaomi Mi Mix 4. Nová generace smartphonu z dnes již svým způsobem legendární „bezrámečkové řady“ podle zveřejněných údajů rozhodně nezapadne. V první řadě to vypadá, že je potvrzena předchozí spekulace, že telefonem, který dostane 108Mpx snímač od Samsungu, bude opravdu tento model. Tato kamera bude … Přečtěte si celý článek Xiaomi Mi Mix 4 bude vyčnívat z davu: 108Mpx fotoaparát doplní 90Hz displej a ultra rychlé nabíjení
  • Xiaomi Mi Mix 4 bude vyčnívat z davu: 108Mpx fotoaparát doplní 90Hz displej a ultra rychlé nabíjení
  • staré Xiaomi už nabíja 30 W bezdrôtovo, chystá aj ďalšie novinky Xiaomi už nabíja 30 W bezdrôtovo, chystá aj ďalšie novinky
    Poznáme aj názov prvého modelu, na ktorom má nové nabíjanie debutovať.
    staré Xiaomi Mi Mix 4 dostane 90Hz displej a 40W rychlonabíjení
    Označení „Mix“ či stylizováno jako „MIX“ je neodmyslitelně spjato s prémiovými mobilními telefony společnosti Xiaomi, které se těší velké oblibě. Každá další iterace povětšinou vzbuzuje očekávání. To samé platí i pro model Mi Mix 4, který by měl být oficiálně odhalen již tento měsíc. Tip: Čínské Xiaomi má problém. Nesmí používat označení „Mix“ u svých telefonů…
    staré MIUI 11: Pozrite si veľký únik fotografií pripravovaného rozhrania pre Xiaomi telefóny
    MIUI nadstavba od Xiaomi bezpochyby patrí medzi tie obľúbenejšie. Dôvodom prečo tak je, je intuitívne rozhranie a množstvo dodatočných funkcionalít, ktoré by sme v samotnom Androide len ťažko našli. Aktuálne Xiaomi drží pravideľnými aktualizáciami pri živote nadstavbu MIUI 10, tá by však mala byť už čoskoro nahradená novou verziou. Hovorí sa, že bude predstavená spolu … The post MIUI 11: Pozrite si veľký únik fotografií pripravovaného rozhrania pre Xiaomi telefóny appeared first on Vosveteit.sk.
  • MIUI 11: Pozrite si veľký únik fotografií pripravovaného rozhrania pre Xiaomi telefóny
  • Vosveteit.sk
  • staré Další úniky informací o Xiaomi Mi Mix 4. Je libo 90 Hz displej?
    Před pár dny jsme vás informovali o úniku informací, který se týkal chystaného vlajkového modelu Xiaomi Mi Mix 4. Mezi ten největší únik můžeme zařadit obří rozlišení fotoaparátu – údajně až 108 megapixelů. Konkrétně se má jednat o čip ISOCELL Bright HMX od Samsungu. Dnešní úniky zase zmiňují displej a podporu ultra rychlého nabíjení. Post […]
    staré Xiaomi představilo nejrychlejší bezdrátové nabíjení na světě
    Bezdrátové nabíjení je fajn doplněk pro každodenní používání, jehož největší nedostatek tkví v rychlosti. Xiaomi dnes na své konferenci představilo novou technologii. Jedná se o rychlé bezdrátové nabíjení, respektive úplně nejrychlejší. Jmenuje se Mi Charge Turbo a dokáže využít výkon až 30 W, což je o půlku více, než dokáží nabídnout dnešní největší hráči na […]
    staré Ďalšia kľúčová vlastnosť zariadenia Xiaomi Mi Mix 4 je prezradená
    Približne týždne dozadu sa dostali na povrch informácie, že smartfón Xiaomi Mi Mix 4 bude pravdepodobne predstavený ešte v tomto mesiaci, konkrétne 24. septembra. Tak isto sa hovorilo o tom, že zariadenie bude vybavené 5G modemom a bol spomínaný aj fotoaparát s vysokým rozlíšením. 90Hz obrazovka je len čerešničkou na torte Portál Gizmochina.com  prišiel  pred … The post Ďalšia kľúčová vlastnosť zariadenia Xiaomi Mi Mix 4 je prezradená appeared first on Vosveteit.sk.
  • Ďalšia kľúčová vlastnosť zariadenia Xiaomi Mi Mix 4 je prezradená
  • Vosveteit.sk
  • staré Xiaomi předběhlo ostatní. Telefon nabije bezdrátově na 100 % v řádu desítek minut
    Bezdrátové nabíjení vypadalo ještě před pár lety jako technologie z budoucnosti, ovšem kvůli výrazně pomalejšímu nabíjení než v případě kabelových rychlonabíječek bylo pro některé uživatele spíše kompromisem a technologií, která nedokáže po všech stránkách nahradit tu dosavadní. Jenže teď se to možná změní. Xiaomi jako první výrobce představil vylepšené superrychlé bezdrátové nabíjení, marketingově označené jako…
    staré Zlepší sa situácia s reklamami v MIUI od Xiaomi? Najnovšia beta ich dovoľuje vypnúť Zlepší sa situácia s reklamami v MIUI od Xiaomi? Najnovšia beta ich dovoľuje vypnúť
    Vypínač bude ovplyvňovať len reklamy, ktoré sa zobrazujú v systémových aplikáciách.
    staré Xiaomi predstavuje Mi Charge Turbo technológiu. Dostupná bude spolu s predstavením zariadenia Mi 9 Pro 5G
    Na konferencii  Xiaomi v Číne došlo k odhaleniu  novej generácie rýchleho  bezdrôtového nabíjania Mi Charge Turbo 30W, ktorá sa objaví spolu so zariadením  Xiaomi Mi 9 Pro 5G. Informáciu priniesol portál xda-developers.com. Mi Charge Turbo 30W „Highlightom“ konferencie sa samozrejme stala technológia Xiaomi Mi Charge Turbo. Xiaomi tvrdí, že Mi Charge Turbo je novou 30W … The post Xiaomi predstavuje Mi Charge Turbo technológiu. Dostupná bude spolu s predstavením zariadenia Mi 9 Pro 5G appeared first on Vosveteit.sk.
  • Xiaomi predstavuje Mi Charge Turbo technológiu. Dostupná bude spolu s predstavením zariadenia Mi 9 Pro 5G
  • Vosveteit.sk
  • staré Xiaomi uvedlo nejrychlejší technologii bezdrátového dobíjení. Zvládne až 30 W
    Xiaomi dnes představilo vlastní technologii rychlého bezdrátového dobíjení pro smartphony Mi Charge Turbo. Pro nabíjení bez kabelů dokáže využít výkonu až 30 W. Dosud komerčně nabízená řešení jiných značek zvládnou zhruba polovinu, smartphone Xiaomi Mi 9 podporuje 20 W. Jako první smartphone bude ...
    staré Xiaomi ukázalo extrémně rychlou bezdrátovou nabíječku
    Čínský gigant Xiaomi přichází s vlastní bezdrátovou nabíječkou, která má výkon až 30W. Baterii o kapacitě zhruba 4000 mAh tak dokáže nabít přibližně za hodinu a 10 minut. Na 50 % se zařízení dostane zhruba za 25 minut. Xiaomi Mi Charge Turbo, jak se nabíječka nazývá, samozřejmě zvládne nabít i chytré hodinky nebo sluchátka. Někomu můžou být proti srsti větší rozměry a na můj vkus neoriginální vzhled. Jde zde ovšem především o nabíjení, a to […]
    staré Xiaomi Amazfit GTR: chytré sportovní hodinky s příjemnou cenou [recenze]
    Koncem července přidal čínský gigant Xiaomi do svého portfolia nové chytré sportovní hodinky s názvem Amazfit GTR. Ty, stejně jako ostatní nositelnou elektroniku, vyrábí společnost Huami, která je pro Xiaomi jediným výrobcem nositelných zařízení, včetně populárních náramků Mi Band. Novinka zaujme krásným elegantním designem a velkým kruhovým displejem. Nové Amazfit jsou ale především určeny pro sportovně … Přečtěte si celý článek Xiaomi Amazfit GTR: chytré sportovní hodinky s příjemnou cenou [recenze]
  • Xiaomi Amazfit GTR: chytré sportovní hodinky s příjemnou cenou [recenze]
  • staré Najlepšie predávaný telefón tohto roka nie je od Samsungu, Xiaomi a ani Huawei. Je z kuchyne Apple
    V priebehu minulého roka ceny mobilných telefónov, hlavne z high-end triedy, rástli raketovým tempom. To sa na konci dňa odzrkadlilo na ich celkovom poklese predaje. Avšak aj napriek tomu sa podarilo spoločnosti Apple ovládnuť trh, iPhone XR telefón je podľa IHS Markit research najpredávanejších smartfónov tohto roka, a to nie len v iba v kategórii … The post Najlepšie predávaný telefón tohto roka nie je od Samsungu, Xiaomi a ani Huawei. Je z kuchyne Apple appeared first on Vosveteit.sk.
  • Najlepšie predávaný telefón tohto roka nie je od Samsungu, Xiaomi a ani Huawei. Je z kuchyne Apple
  • Vosveteit.sk
  • staré Nástupce legendárního xiaomi se povedl. Recenze modelu Mi A3
    Výrobci dále zahušťují trh zejména ve střední třídě, kde o zajímavé smartphony skutečně není nouze. Jedním z pozoruhodných modelů v této kategorii je Mi A3 od Xiaomi. Je to stejný hit jako jeho předchůdci? Další články k tématu:Xiaomi odhaluje další trhák. Mobil s 64 MPix bude za čtyři a půl tisícePopulární výhodné xiaomi má nástupce. Dostal čistý operační systémI lepší verze nestojí ani 3 tisíce korun. To je nové nejlevnější Xiaomi
  • Xiaomi odhaluje další trhák. Mobil s 64 MPix bude za čtyři a půl tisíce
  • Populární výhodné xiaomi má nástupce. Dostal čistý operační systém
  • I lepší verze nestojí ani 3 tisíce korun. To je nové nejlevnější Xiaomi
  • staré Nástupce legendárního xiaomi se povedl. Recenze modelu Mi A3
    Výrobci dále zahušťují trh zejména ve střední třídě, kde o zajímavé smartphony skutečně není nouze. Jedním z pozoruhodných modelů v této kategorii je Mi A3 od Xiaomi. Je to stejný hit jako jeho předchůdci? Další články k tématu:Xiaomi odhaluje další trhák. Mobil s 64 MPix bude za čtyři a půl tisícePopulární výhodné xiaomi má nástupce. Dostal čistý operační systémI lepší verze nestojí ani 3 tisíce korun. To je nové nejlevnější Xiaomi
  • Xiaomi odhaluje další trhák. Mobil s 64 MPix bude za čtyři a půl tisíce
  • Populární výhodné xiaomi má nástupce. Dostal čistý operační systém
  • I lepší verze nestojí ani 3 tisíce korun. To je nové nejlevnější Xiaomi
  • staré Z telefonů Xiaomi konečně zmizí otravné reklamy. Výrobce už pracuje na řešení
    V souvislosti s uživatelským prostředním MIUI od Xiaomi se v posledních měsících intenzivně řešila přítomnost reklam. Úmysl čínského výrobce zpeněžit uživatelské prostřední se mezi uživateli pochopitelně nesetkal s pochopením. Jejich četné stížnosti se podle všeho vyplatily. Společnost totiž přehodnocuje svou strategii. Konec reklam jediným kliknutím? Xiaomi v současné době testuje funkci, která by uživatelům umožnila reklamy … Přečtěte si celý článek Z telefonů Xiaomi konečně zmizí otravné reklamy. Výrobce už pracuje na řešení
  • Z telefonů Xiaomi konečně zmizí otravné reklamy. Výrobce už pracuje na řešení
  • staré Xiaomi oficiálne ohlasuje, že spúšťa globálny predaj hodiniek Amazfit GTS a Amazfit Sports 3
    Niečo viac ako týždeň dozadu spoločnosť Huami, ktorá patrí pod krídla spoločnosti Xiaomi predstavila nové chytré hodinky, Amazfit GTS a Amazfit Sports 3. Obobje hodinky vyvolali medzi používateľmi pozitívne reakcie, a to aj napriek tomu, že Amazfit GTS hodinky bezpochyby hľadali dizajnovú inšpiráciu u spoločnosti Apple. Počas IFA 2019 spoločnosť oficiálne ohlásila, že spúšťa globálny … The post Xiaomi oficiálne ohlasuje, že spúšťa globálny predaj hodiniek Amazfit GTS a Amazfit Sports 3 appeared first on Vosveteit.sk.
  • Xiaomi oficiálne ohlasuje, že spúšťa globálny predaj hodiniek Amazfit GTS a Amazfit Sports 3
  • Vosveteit.sk
  • staré Xiaomi Mi Mix 4 klepe na dveře. Nabídnout má 108 Mpx fotoaparát
    Xiaomi Mi Mix 3 je jistě zajímavým a výkonným telefonem a proto není divu, že se Xiaomi chystá představit čtvrtou generaci. O té toho zas tolik nevíme, ale jisté je jedno. Půjde o jakýsi experiment, kde bude použito astronomické rozlišení fotoaparátu. Co si pro nás tedy Xiaomi na konci záři chystá? Prvenství bude chtít získat […]
    staré Xiaomi 9. septembra predstaví novú technológiu rýchleho nabíjania Mi Charge Turbo
    V priebehu včerajšieho dňa spoločnosť Xiaomi uverejnila na sociálnej sieti Weibo teaser, ktorý sľuboval revolučnú technológiu bezdrôtového rýchleho nabíjania. Šepkalo sa, že táto technológia by mohla byť predstavená dnes, ale nestalo sa tak. Naopak spoločnosť Xiaomi zdieľala ďalší teaser, ktorý prezrádza dátum oficiálneho predstavenia technológie Mi Charge Turbo. Xiaomi Mi Charge Turbo Ohľadne technológie Mi … The post Xiaomi 9. septembra predstaví novú technológiu rýchleho nabíjania Mi Charge Turbo appeared first on Vosveteit.sk.
  • Xiaomi 9. septembra predstaví novú technológiu rýchleho nabíjania Mi Charge Turbo
  • Vosveteit.sk
  • staré Xiaomi Mi Mix 4 se blíží. Oslnit má především 108Mpx fotoaparátem
    Řada smartphonů Mi Mix od Xiaomi se historicky vyznačovala důrazem na co největší využití čelní plochy displejem, dnes už však má „bezrámečkový“ design každý druhý telefon. Xiaomi i přesto plánuje představit Mi Mix s pořadovým číslem 4. Jaké trumfy připravovaný vlajkový smartphone pro druhou polovinu letošního roku z rukávu vytáhne? Xiaomi Mi Mix 4: plná záda megapixelů … Přečtěte si celý článek Xiaomi Mi Mix 4 se blíží. Oslnit má především 108Mpx fotoaparátem
  • Xiaomi Mi Mix 4 se blíží. Oslnit má především 108Mpx fotoaparátem
  • staré Tento smartfón prekonal vo výkonne doteraz neohrozené zariadenie Xiaomi Black Shark 2 Pro
    Ako sa hovorí, doba je dynamická. Zatiaľ čo sme dva dni dozadu vychvaľovali smartfón Xiaomi Black Shark 2 Pro, ako najvýkonnejšie zariadenie na trhu, dnes je situácia úplne iná. NUBIA Red Magic 3S Spoločnosť Nubia predstavila zariadenie  Red Magic 3S, ktoré je podľa výsledkov AnTuTu bezpochyby najvýkonnejším smartfónom na trhu. Dosiahol priam až neuveriteľné skóre, … The post Tento smartfón prekonal vo výkonne doteraz neohrozené zariadenie Xiaomi Black Shark 2 Pro appeared first on Vosveteit.sk.
  • Tento smartfón prekonal vo výkonne doteraz neohrozené zariadenie Xiaomi Black Shark 2 Pro
  • Vosveteit.sk
  • staré Poznáme dátum, kedy Xiaomi pravdepodobne predstaví novú generáciu chytrých televízií Mi TV
    Spoločnosť Xiaomi práve oznámila, že 17. septembra sa bude konať event “Smarter Living 2020”. V rámci uverejneného oznámenia Xiaomi píše, že “sa dočkáme toho, na čo sme všetci čakali”. V rámci oznámenia je zverejnený zároveň plagát s chytrou televíziou čo naznačuje, že by mohla byť predstavená nová generácia Mi Smart TV. There is more to … The post Poznáme dátum, kedy Xiaomi pravdepodobne predstaví novú generáciu chytrých televízií Mi TV appeared first on Vosveteit.sk.
  • Poznáme dátum, kedy Xiaomi pravdepodobne predstaví novú generáciu chytrých televízií Mi TV
  • Vosveteit.sk
  • staré Bezdrôtové slúchadlá Xiaomi QCY T3 s výdržou až 25 hodín jednoducho musíš mať! Aktuálne ich zoženieš už za pár eur
    Hľadáš štýlové bezdrôtové slúchadlá s naozaj veľkou výdržou batérie? Pomerne nový model T3 od overeného výrobcu QCY ťa nadchne nie len obrovskou batériou, ale aj výborným ergonomickým dizajnom a bohatou nádielkou najnovších technológií.  Aktuálny cenový trhák na slúchadlá QCY T3 nájdeš na TomTop.com Skvelý ergonomický dizajn Slúchadlá QCY T3 sa vyznačujú mimoriadne ergonomickým dizajnom, pričom … The post Bezdrôtové slúchadlá Xiaomi QCY T3 s výdržou až 25 hodín jednoducho musíš mať! Aktuálne ich zoženieš už za pár eur appeared first on Vosveteit.sk.
  • Bezdrôtové slúchadlá Xiaomi QCY T3 s výdržou až 25 hodín jednoducho musíš mať! Aktuálne ich zoženieš už za pár eur
  • Vosveteit.sk
  • staré Poznáme prvý smartfón od Xiaomi, ktorý dostane Android 10
    V priebehu včerajšieho dňa spoločnosť Google oficiálne uvoľnila nový Android 10. Podľa očakávania bol uvoľnený pre zariadenia Google Pixel. Čo sa týka ostatných výrobcov, tak dostupnosť sa bude bezpochyby líšiť. Podľa  štúdie vypracovanej spoločnosťou Counterpoint, tými “najrýchlejšími” spoločnosťami, ktoré aktualizujú svoje zariadenia na najnovšiu verziu Androidu patria firmy ako Nokia, Samsung, Huawei a Xiaomi. A … The post Poznáme prvý smartfón od Xiaomi, ktorý dostane Android 10 appeared first on Vosveteit.sk.
  • Poznáme prvý smartfón od Xiaomi, ktorý dostane Android 10
  • Vosveteit.sk
  • staré Xiaomi Amazfit Stratos 3 jsou nové chytré hodinky pro sportovce. Mají v sobě dva systémy
    O Xiaomi Amazfit GTS už jsme nedávno psali, na stejné akce ale byly představeny i další chytré hodinky. A to Amazfit Sports Watch 3, které se v globální verzi budou nazývat Xiaomi Amazfit Stratos 3. Spadají tedy do oblíbené řady hodinek od Xiaomi. K dispozici budou ve dvou verzích – Standard a Elite. Amazfit Stratos 3 nabídne […]
    staré Xiaomi opäť posunie latku: Vyvíja 4 telefóny so 108 Mpx foťákmi
    Samsung minulý mesiac predstavil monštruózny senzor určený pre smartfóny. Prečo monštruózny? The post Xiaomi opäť posunie latku: Vyvíja 4 telefóny so 108 Mpx foťákmi appeared first on AndroidPortal.sk.
  • Xiaomi opäť posunie latku: Vyvíja 4 telefóny so 108 Mpx foťákmi
  • AndroidPortal.sk
  • staré Xiaomi WAPka na umývanie auta zlacnela: Teraz ju kúpite za fantastickú cenu!
    Xiaomi svoje portfólio poriadne rozširuje. Po telefónoch, tabletoch, notebookoch či inteligentných svetlách pripravuje aj príslušenstvo. The post Xiaomi WAPka na umývanie auta zlacnela: Teraz ju kúpite za fantastickú cenu! appeared first on AndroidPortal.sk.
  • Xiaomi WAPka na umývanie auta zlacnela: Teraz ju kúpite za fantastickú cenu!
  • AndroidPortal.sk
  • staré Experimentální Xiaomi Mi Mix 4 prý dorazí na konci září
    Xiaomi telefony z řady Mix jsou jedny z nejočekávanějších smartphonů v druhé polovině tohoto roku. Očekává se, že už tento měsíc dorazí Mi Mix 4. TIP: Čínské Xiaomi má problém. Nesmí používat označení „Mix“ u svých telefonů Ruský blog Xiaomishka poskytl informace od čínských zdrojů, které prozrazují, že Mi Mix 4 bude oznámen v úterý,…
    staré Skládací dron, chytrá domácí kamera od Xiaomi a akční kamerka za skvělé ceny
    Čínský internetový obchod Cafago tento týden opět láká na nejrůznější slevové akce, které se týkají elektroniky. Tentokrát pro vás máme tip na levného drona, akční kameru a domácí chytrou kameru od Xiaomi. Drona s Full HD kamerou a skládací konstrukcí můžete díky slevovému kódu L1245R pořídit v akci za 45,54 euro (přibližně 1 180 Kč). … Přečtěte si celý článek Skládací dron, chytrá domácí kamera od Xiaomi a akční kamerka za skvělé ceny
  • Skládací dron, chytrá domácí kamera od Xiaomi a akční kamerka za skvělé ceny
  • staré Ohebný telefon LG poodhalen. Připomíná zařízení od Xiaomi
    Není pochyb o tom, že i LG pracuje delší dobu na ohebném telefonu podobně jako jiné společnosti. Nyní server LetsGoDigital zveřejnil rendery jednoho zařízení, které by mohlo konkurovat Galaxy Fold nebo Mate X. Zajímavé je to, že ohebný telefon od LG může mít podobné provedení jako ohebný telefon Xiaomi, který jsme mohli vidět v lednu tohoto […]
    staré Xiaomi oznámil najväčší spätný nákup svojich akcií Xiaomi oznámil najväčší spätný nákup svojich akcií
    Akcie spoločnosti po zverejnení tejto správy vzrástli skoro o 7 %.
    staré Xiaomi chce využít 108Mpx fotoaparát na maximum. Plánuje ho nasadit do čtyř zařízení
    Minulý měsíc představil Samsung první mobilní fotosenzor s rozlišením 108 megapixelů, přičemž jako první jej použije Xiaomi, které se na vývoji podílelo. Podle zjištění redaktorů serveru XDA-Developers se čínský výrobce rozhodně nebude bát tento čip patřičně využít. Zdrojové kódy aplikace Mi Gallery, která je součástí prostředí MIUI, připravuje Xiaomi celkem 4 zařízení se 108Mpx fotoaparátem, nést … Přečtěte si celý článek Xiaomi chce využít 108Mpx fotoaparát na maximum. Plánuje ho nasadit do čtyř zařízení
  • Xiaomi chce využít 108Mpx fotoaparát na maximum. Plánuje ho nasadit do čtyř zařízení
  • staré Čínský výrobce telefonů Xiaomi plánuje velký odkup akcií
    Čínský výrobce chytrých telefonů Xiaomi Corp. koupí zpět vlastní akcie za 12 miliard hongkongských dolarů (36,2 miliardy Kč). Chce tak podpořit jejich cenu, která letos klesla téměř o třetinu. Oznámila to společnost v dnešním prohlášení.
    staré Xiaomi má chystať hneď štvoricu mobilov so 108-megapixelovým fotoaparátom Xiaomi má chystať hneď štvoricu mobilov so 108-megapixelovým fotoaparátom
    Využívať budú mamutí senzor od Samsungu.
    staré Xiaomi nakoupí vlastní akcie za 36 miliard korun. Chce tak zvýšit jejich cenu
    staré Xiaomi se toho nebojí! Chystá čtyři telefony se 108Mpx fotoaparátem
    Po nedávné zprávě, kdy Xiaomi uvedla plán s dodáním telefonů více jak 70 % populace na světě, dnes přichází s úplně novou zprávou. Chystají se telefony se 108Mpx fotoaparátem. TIP: Vyšší rozlišení přinese zkázu, 64 megapixelů už je moc, tvrdí šéf firmy Zeiss Tento rok se Xiaomi při vydávání nových smartphonů zaměřil hlavně na fotoaparáty.…
    staré Nové hodinky Xiaomi Amazfit GTS připomínají Apple Watch. Zaplatíte za ně ale mnohem méně
    Xiaomi společnost s Huami představilo hned několik chytrých hodinek. Nyní se podíváme na Amazfit GTS, které jsou v podstatě následovníkem oblíbených Amazfit Bip. Nyní ale mnohem více připomínají konkurenci od Applu. Z jakého důvodu? Xiaomi Amazfit GTS se můžou chlubit skvělým displejem Původní Amazfit Bip používají transreflexní displej, který má sice skvělou čitelnost na slunci, ale […]
    actual not cached