Registrace •  Přidání RSS zdroje
Kurzy ze dne: 07.10.2022 || EUR 24,515 || USD 25,028
pátek 7.října 2022, Týden: 41, Den roce: 280,  dnes má svátek Justýna, zítra má svátek Věra
7.října 2022, Týden: 41, Den roce: 280,  dnes má svátek Justýna


( Nalezeno 4 článků )

Zpracujte svá videa — návod v openMagazinu

staré Zpracujte svá videa — návod v openMagazinu
Mnozí z vás točí videa a je to vašim velkým koníčkem. Pak je nutné natočená videa upravit tak, abyste se na něj mohli podívat na různých zařízeních. Jak na to vám přiblíží tématický openMagazin. Z článků v tématickém okruhu je dobrá polovina exkluzivních. Co to znamená? Že tyto články nikde jinde, než právě v tomto […]...chcete vědět víc?
staré Zpracujte úrodu, v zimě vitamíny oceníte
Zahrádky i trhy přetékají čerstvým ovocem a sklizenou zeleninou. Část sníme hned, něco dáme do koláčů a zeleninových pokrmů. Ale velký díl úrody ještě zbývá. Co s ní?
staré Zpracujte svá videa — návod v openMagazinu
Mnozí z vás točí videa a je to vašim velkým koníčkem. Pak je nutné natočená videa upravit tak, abyste se na něj mohli podívat na různých zařízeních. Jak na to vám přiblíží tématický openMagazin. Z článků v tématickém okruhu je dobrá polovina exkluzivních. Co to znamená? Že tyto články nikde jinde, než právě v tomto […]
staré Bohatá úroda cukety? Zpracujte ji těmito způsoby, a pochutnejte si na ní i v zimě
Cuketa, cuketa, cuketa. Cuketa je jednoduše všude, kam se podíváme. Téměř každý, kdo ji pěstuje, vám potvrdí, že rok co rok je úroda cukety...
staré Jablka zpracujte na křížaly, džem, víno i pečený čaj. Zásoby se hodí
Co s nimi? Urodilo se vám na zahradě tolik jablek, že vám docházejí nápady, jak je zužitkovat, a štrúdl už se u vás přejedl? Zkuste některý z následujících receptů.Další články k tématu:Využijte úrodu jablek, báječné moučníky upečete za pár korunRecept na babiččin štrúdl. Jablka se skořicí chutnají v zimě nejlípPár ingrediencí, minimum času a skvělý jablečný crumble je na světě Osvědčený recept na pivní štrúdl. Potřebovat budete i rozpálený hrnecJak vylepšit obyčejnou žemlovku, aby z ní byla luxusní krmě Zkuste oboustranné jablečné řezy s mandlemi a skořicí. Noblesní chuť Na první pohled vás tato jablka nenadchnou, přesto je ekofarmářka brání
  • Využijte úrodu jablek, báječné moučníky upečete za pár korun
  • Recept na babiččin štrúdl. Jablka se skořicí chutnají v zimě nejlíp
  • Pár ingrediencí, minimum času a skvělý jablečný crumble je na světě
  • Osvědčený recept na pivní štrúdl. Potřebovat budete i rozpálený hrnec
  • Jak vylepšit obyčejnou žemlovku, aby z ní byla luxusní krmě
  • Zkuste oboustranné jablečné řezy s mandlemi a skořicí. Noblesní chuť
  • Na první pohled vás tato jablka nenadchnou, přesto je ekofarmářka brání
  • actual not cached