staré Víte jak budou vypadat vlaky budoucnosti? Odpověď nám může přiblížit italský šperk, vlaková souprava Frecciarossa 1000. Dosáhne nejvyšší rychlosti 400 km / hodinu, samozřejmostí je integrovaný internet a luxusní design. Technické řešení zohlednilo především pohodlí, bezpečnost a úspory energie... více »...chcete vědět víc?
staré Koľko času denne strávite pred obrazovkou? Túto hranicu by ste nemali prekračovať, pozrite sa prečo! V dnešnej dobe so smartfónom, strávime pomerne veľa času, keďže ho využívame na množstvo rôznych úkonov. Zo smartfónu totiž už nie je len nástroj pre volanie a posielanie správ, no stali sa z neho aj prenosné hodinky, plánovač, noviny či kalkulačka. Množstvo rôznych nástrojov ku nám smartfón pevne pripútalo na dlhé hodiny a priemerne so …
The post Koľko času denne strávite pred obrazovkou? Túto hranicu by ste nemali prekračovať, pozrite sa prečo! appeared first on Vosveteit.sk.
staré Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vitellová bábovka Už v kuchyních našich babiček před více sto lety měly své místo různé náhražky. Tehdejší vynálezci je prezentovali především v kuchařských knihách. Z jedné z nich pochází tento recept na bábovku, který vybrala Vladimíra Jakouběová a do vysílání připravil Jaroslav Hoření.
staré Závitkárna představuje zimní novinku – kapří závitek Oblíbené asijské fusion bistro Závitkárna na Letné zahrnuje do svého stálého menu nově i kapří závitek. Srdce závitku s kaprem z Kalendovy Chabrybárny tvoří kapří filety nakládané v nálevu z citronové trávy, limetových listů a skořice, které jsou následně smažené v tempuře. Doplňuje je mango, pažitka, korejský okurkový salát, listy bazalky a kim-chi majonéza. „V
staré Pozrite sa, koľko času trávite s vašim smartfónom denne, a ktoré aplikácie sú jeho „najväčším žrútom“ Smartfóny sú súčasťou našich životov už niekoľko rokov. Spolu s tým, ako im rastie výkon a pribúdajú funkcie, tak sa predlžuje aj čas, ktorý s nimi trávime. V mnohých prípadoch to už nie sú desiatky minút denne, ale i hodiny. Môžu za to vo veľkej miere sociálne siete, ktorým venujeme čoraz viac pozornosti. Koľko hodín …
The post Pozrite sa, koľko času trávite s vašim smartfónom denne, a ktoré aplikácie sú jeho „najväčším žrútom“ appeared first on Vosveteit.sk.
staré Vitesse si pojistil českého obránce. V Arnhemu má novou smlouvu Dres Arnhemu nesvlékne. Tomáš Hájek se domluvil s Vitesse na prodloužení kontraktu do června 2023 s možností opce na další sezonu. Nizozemský fotbalový klub o pokračování spolupráce s českým stoperem informoval ve čtvrtek na svých oficiálních internetových stránkách.
staré DoH / DoT - Vite jak to nastavit na Windows 10 spravne? Ahoj,
jelikoz mam casu mnohem vice nez kdokoliv na svete, rozhodl jsem se vyzkouset pohrat s nastavenim pripojeni k internetu.
Okey, je zde prvni: https://www.nic.cz/odvr/
*Nastavim vse jak...
staré Vitesco Technologies představuje systém řízení převodovky, vyrobený s využitím komplexní technologie vstřikování plastů
Společnost Vitesco Technologies opět prokazuje své znalosti a inovativní schopnosti v oblasti technologicky vyspělé elektroniky a přichází s novým a unikátním procesem výroby řídicích jednotek pro převodovky. Ve srovnání s konvenčními řídicími jednotkami vyniká nový produkt, známý pod pojmem „overmolding control electronics“ (zalisovaná řídicí elektronika), přibližně o 45 % nižší hmotností, větší robustností a podstatně […]
Příspěvek Vitesco Technologies představuje systém řízení převodovky, vyrobený s využitím komplexní technologie vstřikování plastů pochází z auto-mania.cz
staré Závitek s celerem 1 ks olej, 3 ks vejce, 50 g kapie sterilované, 1 ks sůl, 1 ks mouka hladká, 200 g celer sterilovaný, 1 ks česnek, 4 dl vývar, 1 ks pepř mletý, 750 g bůček vepřový, Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, dobře naklepeme, opepříme a osolíme. Na oleji si připravíme míchaná vajíčka, do kterých zamícháme jemně nakrájený celer a kapie. Plátky naplníme nádivkou, zabalíme a upevníme párátky nebo omotáme nití. Pekáček vymažeme tukem, vložíme závitky, trochu podlijeme vývarem a pečeme v troubě doměkka asi tak na 180 st. Závitky vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a provaříme. Šťávu přecedíme na závitky, ochutíme a prohřejeme.